• Idealvægt beregner - Beregn din idealvægt
  Idealvægt beregner
  Køn:
   
  Højde:
  cm.   
   
  Din Idealvægt er :
 • Værd at vide om din idealvægt
  Det er ikke altid nemt at vide hvad den øvre og nedre grænse er for den vægt man bør have i forhold til den højde man har, men andre ord hvor meget må jeg veje før min bmi bliver for høj eller for lav, hvad er min idealvægt.?
  Denne Idealvægt beregner arbejder på samme princip som vores BMI beregner, men her laves beregningen omvendt ud fra din høje.
  Det betyder altså at her får du din idealvægt, den øvre og nedre grænse er baseret din bmi i forhold til din højde det vil sige at der ikke kan tages hensyn til kropsbygningen hvorfor denne kun er vejledende.!
  NB: Det er naturligvis bedst at ligge så tæt på din idealvægt som muligt.
  Den bedste og sundeste måde at ramme sin idealvægt er ved at spise den rigtige kost samt motion, og ikke ved en udsultningskurer. Da det betyder at din krop ikke får de vitaminer og mineraler som den har brug, som i sidste ende kan skade kroppen.
  Mange gange er det små ændringer i kostvanen der skal til for at skabe resultatet og idealvægten.(læs evt. på bloggen om dette)
 • Ovnbagt kylling fajitas..

  Oprettet: 04-02-2020

  Her er en opskrift som kan klares i løbet af ca. 40 min, hvor det hele blot skal i en stor bradepande hvor det så ellers passer sig selv. Opskriften er rigtig børnevenlig, hvor du kan klare kyllingen imens barnet klare grøntsagerne. Du kan også gøre altid klar dagen inden, hvis det kniber med tiden på dagen i skal have det. Så her er nem fajitas i ovnen. Læs bloggen her..

 • Nem og sund kylling i bradepande..

  Oprettet: 16-12-2019

  Den første opskrift i serien, er en hurtigt og nem kylling i bradepande som giver en god portion protein og kostfibre. Det er ikke nye opskrifter som jeg bikset sammen fra bunden af, det er opskrifter som der er fundet andre steder på nettet men som er tilpasset hvad man kan få i Danmark og hvad vi her i huset synes om. ?Ligesom i selvfølgelig også tilpasser den jeres familie. Læs bloggen her..

 • Kalorieforbrug - forsigtig med tomme kalorier..

  Oprettet: 20-08-2019

  Når vi hører om "tomme kalorier", ved vi nøjagtigt, hvad det er? Men alligevel står man for en uforklarlig vægtøgning, selvom man følger en kostplan med sine begrænsninger og afsavn som skulle sikre man holdt vægten. Læs bloggen her..